Skip to Content

Agenda - Atelier Ander LichtCreatieve ochtend of middag
Opgave vooraf, maximaal 5 personen per ochtend. Misschien vind je het leuk om gewoon eens met andere materialen te werken, dat kan, ik heb veel verschillende materialen ter beschikking: houtskool, potloden, oliepastel krijt, wasco, ecoline, klei, acrylverf, aquarelverf, papier, collagematerialen, natuurmaterialen.

Je kunt zelf een datum kiezen en in overleg met mij checken of het kan!
Je mag alleen komen of mensen meebrengen.
Een dagdeel duurt 2,5 uur
Kosten per ochtend/middag zijn 25 euro incl. materiaal gebruik,
knipkaart voor 4 keer kost 90 euro.


Thema ochtenden/middagen
Opgave vooraf, maximaal 4 tot 5 personen per ochtend/ middag

Heb je belangstelling voor een thema bijeenkomst, neem dan contact met mij op, we stellen dan samen de inhoud vast en kiezen materialen erbij. Mogelijke thema’s zijn: Oude wijze vrouw, Troost, Opruimen lucht op! , Wat betekent de natuur voor mij? Teleurstellen.

Aandragen van eigen thema’s kan natuurlijk ook!

Een dagdeel duurt 2,5 uur. Kosten per dagdeel zijn 25 euro incl. materiaalgebruik.


Informatie over de creatieve ochtend of middag

We starten met een kopje koffie of thee en maken even kennis met elkaar. Daarna ga je lekker aan de gang met materiaal van je keuze en help ik je eventueel met wat techniek uitleg of eventuele andere vragen. Ik vind het fijn om met de groep af te sluiten en elkaars werk te bekijken. En wie weet krijg je de smaak te pakken!


Agenda 2 - Atelier Ander LichtInformatie over de thema bijeenkomsten.

Ook de themaochtenden/middagen starten we met een kopje koffie of thee en we maken kennis met elkaar. We zullen dan met elkaar praten over het thema, we wisselen met elkaar uit wat dat thema voor jou op dit moment betekent, ik zoek er gedichten en/of ander materiaal bij ter inspiratie voor het creatieve werken. Bij het thema ‘Wat betekent natuur voor mij?’ kunnen we bijvoorbeeld werken met natuurmaterialen, maar ook een wandeling kan er bij ingepast worden. Dit alles zijn slechts voorbeelden; ik heb keuze uit vele materialen, dus overleg gerust!!

De ochtenden/middagen zijn inclusief materialen. Ik werk ook graag met concentratieoefeningen vooraf, zodat je goed geconcentreerd aan het werk kunt! Ken je iemand die dit ook leuk vindt, neem diegene dan mee, gezellig!

Opgave/Contact via: aj_smits@hotmail.com | of bij Sandra Henken-Smits 0650880809

Atelier Ander Licht
Website ontwerp door: Tom de Wit @ The Imagineering Suite