Skip to Content

Doelgroep - 1 - Atelier Ander LichtIk werk met volwassenen, dat kan individueel zijn maar ook in kleine groepjes van maximaal 4 tot 5 personen.

Bij individuele mensen werk ik vanuit een vraag. Soms is er al een duidelijke vraag maar als dat niet lukt, dan zoeken we dat samen uit. Er is voor we beginnen wel altijd een gevoel dat er iets zit, waar je niet zelf uitkomt. Je ziet verderop wat voorbeelden van vragen.

Ik praat niet alleen, maar werk via creatieve middelen met jou aan die vraag. Dat kunnen allerlei soorten vragen zijn, die gericht zijn op het hervinden van het eigen welzijn. Er kan behoefte zijn aan groei, begeleiding bij verlies of rouw, of het samen kijken naar thema’s die voor jou belangrijk zijn!

Met de groepen werk ik vanuit een thema dat door de groep zelf wordt gekozen, zie verder bij Agenda.

Doelgroep - 2 - Atelier Ander LichtIk merk wel eens dat mensen schroom voelen om de stap naar deze vorm van begeleiding te zetten. Men is wel gewend om over vragen te praten, maar er dan over te schilderen of op een andere kunstzinnige manier mee bezig te zijn, dat is dan nieuw! Ik zeg dan bij deze: Kom gewoon eens kennis maken dan zullen we samen zien hoe het loopt! Je kunt er dan altijd nog voor kiezen om niet verder te gaan!

Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

  • “Ik heb problemen op mijn werk, ik zie niet hoe ik dat kan veranderen. Hoe kan ik dat doen?”
  • “Ik wil graag zelf sturing geven aan mijn leven, hoe doe ik dat?”
  • “Ik kan moeilijk tijd voor mezelf vrij maken, ik ren maar door! Hoe kan ik dat veranderen?”
  • “Hoe kan ik weer in evenwicht komen na alles wat er met mij is gebeurd?”
  • “Ik heb mezelf jaren voor de gek gehouden, verstopt, niet willen zien wat er werkelijk speelde, hoe ga ik daar nu mee om?”

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je andere vragen hebt. Neem contact met mij op om een afspraak te maken!

Atelier Ander Licht
Website ontwerp door: Tom de Wit @ The Imagineering Suite